Körkortsutbildning

Letar du efter en bra körkortsutbildning? Drömmer du om att kunna ge dig ut på vägarna i personbil eller med motorcykel men saknar kunskaper och tillstånd? Har din dotter eller son fått en moped och behöver ta mopedkörkort? Einar Svenssons Trafikskola har allt som behövs för att bli en skicklig förare!

Våra kunskaper baseras på ett genuint intresse samt flera decenniers erfarenhet av fordon och utbildning. Vi som arbetar här är måna om att alla elever ska känna de får all hjälp de kan tänkas behöva i deras körkortsutbildning. Einar Svenssons Trafikskola kombinerar personlig service med modern teknik och kan till exempel tillhandahålla Elevcentralen. Det är en utmärkt resurs som ger eleverna tillgång till STR:s digitala utbildningsmaterial.

Att delta i en körkortsutbildning kan vara både spännande och krävande – det är roligt att lära sig när man har ett konkret mål men samtidigt är det mycket att få koll på. Det är viktigt att du ser till att få en så bra utbildning som möjligt och därför bör du till exempel lägga lite extra tid på valet av körkortsutbildning.

Einar Svenssons Trafikskola ger dig stora möjligheter att till exempel skaffa automatkörkort, mopedkörkort och körkort för personbil. Vi har nästan 50 års erfarenhet av trafikskolebranschen!

Körkortsutbildning för automatkörkort

När du väljer att ta ett automatkörkort så innebär det att du får ett så kallat villkorat B-körkort. Det betyder, i det här fallet, att du endast får köra bilar med körkort automat efter att du genomgått din körkortsutbildning. Skulle du komma fram till att du vill ha ett körkort utan det här villkoret så måste du utföra ett nytt körprov.

Det finns naturligtvis för- och nackdelar med att ta automatkörkort. En av nackdelarna är att du endast kommer att kunna köra bilar med automatväxling. Det här behöver dock inte vara något problem eftersom fler och fler bilar utrustas med automatväxel numera. Vet du att du har problem med att växla så är körkort automat ett bra alternativ för dig

Många tycker att det är lättare att ta automatkörkort eftersom det ofta kräver färre antal lektioner. Du slipper lägga fokus på sådant som har med växellådan att göra och du behöver inte tänka på någon koppling. Körkort automat kan ofta vara ett bra alternativ för personer med någon sorts rörelsebegränsning, men då är körkortet villkorat av medicinska skäl.

Körkortsutbildning Uddevalla
Hos oss får du all hjälp du behöver i din körkortsutbildning oavsett om det gäller automatkörkort, mopedkörkort eller körkort för personbil.