Körskola Uddevalla

Letar du efter en riktigt bra körskola i Uddevalla? Einar Svenssons Trafikskola är det perfekta alternativet för dig som vill ha en utbildning av högsta kvalitet och kunniga lärare som tar hänsyn till dina förutsättningar. Vår körskola hittar du på Västgötavägen 17, alldeles intill Agnebergsgymnasiet och nära Östrabogymnasiet i centrala Uddevalla.

Vi har ett brett utbud av utbildningar så vi vågar nästan lova att du hittar det du söker hos oss! Hos oss kan du till exempel ta körkort för personbil (B) och utökad personbil (B96) samt moped och BE-körkort.

För att få driva en körskola i Sverige så måste man bland annat ansöka om och få tillstånd från Transportstyrelsen.  De utfärdar endast tillstånd till trafikskolor som de bedömer ha rätt förutsättningar. Einar Svenssons Trafikskola har garanterat det som krävs för att kunna erbjuda utbildningar av hög kvalitet. När du anlitar oss som körskola kan du känna dig trygg.

Vill du veta mer om vår körskola? Har du funderingar kring vad som ingår i våra paket? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss – vi ser framemot att få hjälpa just dig!

Elevcentralen körkort

Elevcentralen är en digital resurs som skapats av STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund. I den hittar du det mesta som behövs när du ska ta ditt körkort. Det finns till exempel:

  • utbildningsmaterial – STR har skapat olika sorters material som du kan använda när du ska ta körkort. Du kan även pröva dina kunskaper via övningar och tester.
  • en personlig sida – här kan du göra en egen planering samt studera körkortsteori självständigt.

Via din egen sida kan du till exempel boka och avboka körlektioner, få en praktisk överblick över de kurser och utbildningar du bokat samt se dina utbildningsmål. Vilka möjligheter och funktioner då får tillgång till beror på vilket utbildningspaket du valt.

Elevcentralen nås antingen via din dator eller via en app som laddas ned till din smartphone eller till din surfplatta.

Körskola Uddevalla
Vi är en körskola i Uddevalla med ett brett utbud av utbildningar och pedagogiska lärare med gedigen erfarenhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt körkort.